slogan

Avaamme asiakkaillemme väylän avoimille työmarkkinoille, koulutukseen, kuntoutukseen tai muihin aktivointeihin monipuolisten valmennus-, neuvonta-, ohjaus-, arviointi- ja koulutuspalveluiden avulla.

Touhutorstain ohjelmassa 14.9 jousiammuntaa!

archer 2027215 960 720

Touhutorstaina 14.9 klo 12:00-15:00 on pajalaisten, projektien asiakkaiden ja säätiön henkilökunnan mahdollista osallistua jousiammuntaan. Ammuntaa tulee Työpajasäätiöle esittelemään pitkän linjan jousiampuja Asko Kukkonen. Pääset kokeilemaan jousiammuntaa sekä normaali maalitauluihin, että 3D-maalitauluihin. Asko kertoo myös jousimetsästyksestä ja esittelee eri jousiammuntavälineitä. Itse ammunta järjestetään Työpajasäätiön myymälän päässä olevalla nurmikentällä, mutta jos sääolosuhteet ovat huonot, pidämme ammunnat metallipajan vieressä sijaitsevassa hallissa

24.8 Työpajasäätiön touhutorstaissa kokeillaan ilmapistooliammuntaa/ilmakivääriammuntaa

Torstaina 24.8 klo 13:30-15:00 kokoonnumme Myllykartanon alakertaan kokeilemaan ilmapistooliammuntaa/ilmakivääriammuntaa. Mahdollista päästä myös kokeilemaan lasertarkkuusammuntaa eli noptelia. Mukaan mahtuu 10 henkilöä, mutta jos halukkaita mukaan lähtijöitä on enemmän, varaamme toisen ampumisvuoron seuraavalle torstaille samaan aikaan. Kaikki mukaan haluavat pajalaiset, projektien asiakkaat ja säätiön henkilökunta ilmoittautukaa Ari-Pekka Vierimaalle maanantain (21.8) aikana.

Basaarikirppis

basaarikirppis_sm.jpg