slogan

Avaamme asiakkaillemme väylän avoimille työmarkkinoille, koulutukseen, kuntoutukseen tai muihin aktivointeihin monipuolisten valmennus-, neuvonta-, ohjaus-, arviointi- ja koulutuspalveluiden avulla.

Polku Projekti

 Terveiset Polku-projektista                  logo_with_text.png

Polku-projekti on kehittämishanke, jossa Nivalan työpajasäätiö yhdessä monialaisen yhteistyöverkoston kanssa tukee ja ohjaa työttömänä olevia avoimille työmarkkinoille, välityömarkkinoille tai koulutukseen.

Projektin yhteydessä luodaan yhteistyössä ammattioppilaitoksen kanssa osaamistodistuksen antamisen mahdollistamisen toimintamalli, jossa työkokeilu- ja työpajajaksot voidaan lukea hyväksi jatko-opinnoissa.

Kohderyhmänä ovat työttömät alle 30-vuotiaat nuoret, joilla ei ole ammatillista koulutusta tai joilla on osaamisen kehittämisen ja pitkäaikaisen tuen ja ohjauksen tarve sekä heikossa työmarkkinatilanteessa olevat vähintään vuoden työttömänä olleet henkilöt.

Polku-projekti tekee yhteistyötä yritysten, kunnan ja yhdistysten kanssa. Palkkatukityön ja työkokeilun avulla ne voivat palkata pitkään työttömänä olleita työntekijöiksi toimintoihinsa.

Polku-projekti aloitti 1.9.2016 ja tähän mennessä (6.3.2017) palkkatuella on palkattu 6 henkilöä, työkokeiluun siirtyi 9 henkilöä ja opiskelemaan lähti 2. Osalla asiakkaista on työllistämis-/opintoprosessit kesken.

Terveisin

Sari Vierimaa                                                     Merja Pajukoski

projektipäällikkö Polku-projekti                        projektiohjaaja Polku-projekti