slogan

Avaamme asiakkaillemme väylän avoimille työmarkkinoille, koulutukseen, kuntoutukseen tai muihin aktivointeihin monipuolisten valmennus-, neuvonta-, ohjaus-, arviointi- ja koulutuspalveluiden avulla.

Projektityöntekijä Nivalan Työpajasäätiölle

Nivalan työpajasäätiö on vuonna 2015 perustettu säätiö, joka tuottaa Nivalan kaupungille työllistämispalveluita sisältäen työpajatoiminnan, yksilövalmennuksen ja etsivän nuorisotyön. Nivalan työpajasäätiöllä on myös työllistämistä edistäviä hankkeita.

Nivalan työpajasäätiöllä on ESR:n rahoittama uusi Veräjä-hanke (1.3.18-31.12.20) ja haemme siihen PROJEKTITYÖNTEKIJÄÄ. Veräjä-hanke on suunnattu työelämän ulkopuolella oleville henkilöille, mm. pitkäaikaistyöttömille, kuntoutustuella tai sairauslomalla oleville. Hankkeen tavoitteena on sosiaalisen osallisuuden vahvistaminen, työ- ja toimintakyvyn parantaminen sekä elämänhallinnan tukeminen tiiviin henkilökohtaisen ohjauksen ja ryhmätoiminnan keinoin. Projektin kehittämiskohteita ovat muun muassa vastuuhenkilömallin kehittäminen. Projektityöntekijä tekee tiiviisti asiakastyötä, johon sisältyy niin yksilötyöskentelyä kuin ryhmätoimintaakin sekä on mukana kehittämissä erilaisia hankkeen toimintatapoja -ja malleja, joiden avulla työtä tehdään sekä juurruttamassa niitä osaksi jokapäiväistä työtä. Projektityöntekijän lisäksi projektissa työskentelee 50% projektipäällikkö.

Etsimme nyt sosiaalialan osaajaa, jolla on koulutuksena esim. Sosionomi AMK ja vahva työkokemus sosiaalialalta. Tunnet sosiaalityön kentän ja palvelujärjestelmän, sinulla on kokemusta työskentelystä haastavan asiakasryhmän kanssa, olet joustava, et pelkää tarttua tilanteisiin ja haluat haastaa itseäsi työelämässä.

Työhakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää sähköpostitse maanantaihin 9.4.18 klo.15 mennessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. . Lisätietoja voi kysyä 3-9.4. välisenä aikana Ulla Löytynoja 040 7132040

Työkokeilupaikka: Rakennus- ja puusepäntuotteiden ja -komponenttien valmistaja

Ilmoitus työkokeilu ja työpaikasta puu ja rakennusalan työt 11.1.2018 1

Työkokeilupaikka: Keittiö-, kahvitus- ja siivoustyöntekijä

Ilmoitus työkokeilu ja työpaikasta keittiö ja siivousalan työt 11.1.2018. 1

Työkokeilupaikka: Elktromekaniikka-alan työntekijä

Ilmoitus työkokeilu ja työpaikasta elektrometallialan työt 11.1.2018 1

Työkokeilupaikka puupajalla

ILMOITUS TYÖKOKEILUTYÖPAIKASTA

Toimipiste ja   osoite:

Nivalan Työpajasäätiö

Yhteyshenkilö

Tuomas Sarjanoja

Puhelin ja sähköposti

040 713 20 27, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

TYÖPAIKKA JA VAATIMUKSET:

Tehtävänimike

Rakennus- ja puusepäntuotteiden ja -komponenttien valmistaja

Taidot ja pätevyysvaatimus

Puualan perustutkinto tai työelämässä hankitut vastaavat valmiudet

Työkokemusvaatimus

Jos perustutkinto niin työkokemus ei välttämätön.

Työajat pv/vko/kk

Sovitaan tapauskohtaisesti.

Tehtävän kuvaus

Työtehtävät muodostuvat Nivalan Työpajasäätiön puutyöpajalla ja yrityksissä tehtävistä, valmentautujakohtaisesti laadittujen suunnitelmien ja työtehtävien mukaisista työtehtävistä. Tehtävät liittyvät erilaisiin puu- ja massiivipuutuotteiden valmistukseen, levytuotteiden valmistukseen, töiden ja tuotteiden suunnitteluun ja prototyyppien valmistukseen.

Muuta

ASVA –projekti valmentaa yritysten työvoimatarpeisiin työntekijöitä. Valmentautuminen tapahtuu työkokeilussa tai työ-tai palkkatukityösuhteessa Nivalan Työpajasäätiöllä ja projektin yhteistyöyrityksissä. Valmennuksen tavoitteena on työllistyminen valmennusjakson jälkeen.

Palkkatukioikeus voi helpottaa työllistymistä.

 

Yhteydenotot

Tuomas Sarjanoja

ASVA -projekti

Nivalan Työpajasäätiö

puhelin 040 713 2027

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Nivalan Työpajasäätiön ASVA -projekti hakee työkokeilijoita. Työtehtävät muodostuvat Nivalan Työpajasäätiön puutyöpajalla ja yrityksissä tehtävistä, valmentautujakohtaisesti laadittujen suunnitelmien ja työtehtävien mukaisista työtehtävistä. Tehtävät liittyvät erilaisiin puu- ja massiivipuutuotteiden valmistukseen, levytuotteiden valmistukseen, töiden ja tuotteiden suunnitteluun ja prototyyppien valmistukseen.

ASVA -asiakaslähtöinen valmennusprojekti on Nivalan Työpajasäätiön valmennusohjelma työnhakijoille ja yrityksille, joilla on työvoiman tarvetta. Motivoituneelle työkokeilijalle rakentuu mahdollinen työura kumppaniyrityksessä.

Nivalan Työpajasäätiön toteuttaa valmennusohjelman yhteistyössä projektista kiinnostuneen yrityksen ja TE –toimiston kanssa.