slogan

Avaamme asiakkaillemme väylän avoimille työmarkkinoille, koulutukseen, kuntoutukseen tai muihin aktivointeihin monipuolisten valmennus-, neuvonta-, ohjaus-, arviointi- ja koulutuspalveluiden avulla.

Työkokeilupaikka puupajalla

ILMOITUS TYÖKOKEILUTYÖPAIKASTA

Toimipiste ja   osoite:

Nivalan Työpajasäätiö

Yhteyshenkilö

Tuomas Sarjanoja

Puhelin ja sähköposti

040 713 20 27, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

TYÖPAIKKA JA VAATIMUKSET:

Tehtävänimike

Rakennus- ja puusepäntuotteiden ja -komponenttien valmistaja

Taidot ja pätevyysvaatimus

Puualan perustutkinto tai työelämässä hankitut vastaavat valmiudet

Työkokemusvaatimus

Jos perustutkinto niin työkokemus ei välttämätön.

Työajat pv/vko/kk

Sovitaan tapauskohtaisesti.

Tehtävän kuvaus

Työtehtävät muodostuvat Nivalan Työpajasäätiön puutyöpajalla ja yrityksissä tehtävistä, valmentautujakohtaisesti laadittujen suunnitelmien ja työtehtävien mukaisista työtehtävistä. Tehtävät liittyvät erilaisiin puu- ja massiivipuutuotteiden valmistukseen, levytuotteiden valmistukseen, töiden ja tuotteiden suunnitteluun ja prototyyppien valmistukseen.

Muuta

ASVA –projekti valmentaa yritysten työvoimatarpeisiin työntekijöitä. Valmentautuminen tapahtuu työkokeilussa tai työ-tai palkkatukityösuhteessa Nivalan Työpajasäätiöllä ja projektin yhteistyöyrityksissä. Valmennuksen tavoitteena on työllistyminen valmennusjakson jälkeen.

Palkkatukioikeus voi helpottaa työllistymistä.

 

Yhteydenotot

Tuomas Sarjanoja

ASVA -projekti

Nivalan Työpajasäätiö

puhelin 040 713 2027

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Nivalan Työpajasäätiön ASVA -projekti hakee työkokeilijoita. Työtehtävät muodostuvat Nivalan Työpajasäätiön puutyöpajalla ja yrityksissä tehtävistä, valmentautujakohtaisesti laadittujen suunnitelmien ja työtehtävien mukaisista työtehtävistä. Tehtävät liittyvät erilaisiin puu- ja massiivipuutuotteiden valmistukseen, levytuotteiden valmistukseen, töiden ja tuotteiden suunnitteluun ja prototyyppien valmistukseen.

ASVA -asiakaslähtöinen valmennusprojekti on Nivalan Työpajasäätiön valmennusohjelma työnhakijoille ja yrityksille, joilla on työvoiman tarvetta. Motivoituneelle työkokeilijalle rakentuu mahdollinen työura kumppaniyrityksessä.

Nivalan Työpajasäätiön toteuttaa valmennusohjelman yhteistyössä projektista kiinnostuneen yrityksen ja TE –toimiston kanssa.